UUTISET
Lokalisoitua traileria kokeillaan Suomessakin
Julkaistu 25.10.2009 09:09 | Päivitetty 25.10.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Paranormal Activity -elokuva leviää ilmiön lailla USA:ssa. Esikoisohjaaja-käsikirjoittaja-leikkaaja Oren Pelin 15 000 dollarin minibudjetilla toteuttamaa ja viikossa kuvattua kauhuelokuvaa on esitetty ympäri maata täysin loppuunmyydyissä yöennakoissa. Yöennakoita on järjestetty kaupungeissa, joissa fanit ovat aktiivisesti vaatineet esitystä elokuvan nettisivujen kautta. Esityspyyntöjä on tehty sivuilla jo yli miljoona kappaletta.

Paranormal Activity -elokuvaa on kuvailtu kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi. Elokuvan trailerissa näytetäänkin poikkeuksellisesti myös katsojien kauhunreaktioita elokuvakohtausten väleissä. Jotta elokuvan aiheuttamat reaktiot saadaan todistettua myös Suomessa, toteuttaa elokuvan levittäjä FS Film ensi kertaa lokalisoidun elokuvatrailerin kansainvälisen trailerin pohjalta. Suomalaisyleisön reaktiot kuvataan elokuvan ensimmäisessä julkisessa näytöksessä, erikoisyöennakkonäytöksessä keskiviikkona 28.10.

Ennakkonäytös on avoin kaikille ja saliin otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä niin monta ihmistä, kuin saliin mahtuu. Näytöksestä tiedotetaan mm. verkkopalvelu Facebookin kautta. Näytökseen osallistuvilta edellytetään luvan antamista kuvaamiseen ja trailerin julkiseen esittämiseen.

Paranormal Activityn kansainvälisen trailerin pääsee katsomaan elokuvan kotisivuilla. Lokalisoitu traileri suomiyleisön reaktioilla julkaistaan You Tubessa torstaina 29.10.

PARANORMAL ACTIVITY –ERIKOISYÖENNAKKONÄYTÖS: KE 28.10.2009 klo 22.00
KINO ANDORRA, Eerikinkatu 11, Helsinki – Yöennakkotilaisuuden ikäraja on K18 (elokuvan ikäraja on K15). – Tilaisuuteen on vapaa pääsy, saliin otetaan 180 ensimmäistä. – Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä. Sisäänpääsy alkaa klo 21.30.

Lähde ja kuva: FS Filmin tiedote

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202