UUTISET
Lisää Wolverinea ja G.I. Joeta tulossa...
Julkaistu 11.08.2009 14:02 | Päivitetty 11.08.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Vanha sanonta “sitä saa mitä tilaa” pitää harvinaisen hyvin paikkansa myös elokuvateollisuudessa: yleisö ryntäsi (kriitikoiden neuvoista huolimatta) katsomaan sankoin joukoin sekä Wolverinea että G.I. Joeta… ja siitäpä studiopomot ovat päätelleet, että molemmille pitää saada jatkoa. Ja pian.

Paramountilla ollaan erittäin tyytyväisiä G.I. Joen avaukseen. Ensimmäisen viikonlopun aikana leffa takoi Yhdysvalloissa 56 miljoonaa dollaria. Paramount onkin vahvistanut, että jatko-osaa on tulossa ja ykkösen näyttelijät ovat enemmän tai vähemmän velvoitettuja jatkamaan rooleissaan. Sen sijaan ohjaaja Stephen Sommers saattaa nostaa kytkintä.

Viime viikonloppuna saatiin myös varmistus Wolverinen päätähti Hugh Jackmanilta: jatkoa on tulossa. “Olemme tuotannon ensimetreillä”, Jackman kertoi medialle.

Wolverine sai Suomen ensi-iltansa 1.5. ja ilmestyy lähiaikoina vuokraamoihin. G.I. Joe saa ensi-iltansa valkokankailla 28.8.

Lähde: Nuke the Fridge
Kuva: FS Film (Wolverine, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202