UUTISET
Lindsay Lohanin isä: tyttäreni saattaa kuolla!
Julkaistu 27.10.2009 17:05 | Päivitetty 27.10.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Hollywoodissa “pahan tytön” mainetta kantavan näyttelijättären, Lindsay Lohanin, isä on erittäin huolestunut mies. Michael Lohan pelkää jopa kaikkein pahinta: “Hän saattaa kuolla vuodessa!”, Michael huokaisee.

Raisuista elämäntavoistaan ja päihteiden käytöstä tunnettu Lindsay, 23, oli hiljattain jälleen vauhdissa Los Angelesissa, jossa hän osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan. Paikalla olijat kuvailivat Lindsayn yleisilmettä “poissaolevaksi”.

“Lindsay tarvitsee pitkäaikaista katkaisuhoitoa. Pelkään pahinta. Muistakaa mitä tapahtui Elvikselle, Anna Nicole Smithille ja Heath Ledgerille”, huolestunut Michael-isä tilittää Grazia-lehdelle antamassaan haastattelussa.

“Pahin saattaa tapahtua vuoden, kuukauden tai viikon sisällä. Kuka tietää? Hänellä on niin lukematon määrä eri lääkkeitä, jotka eivät sovi yhteen minkään kanssa.”

Lindsay Lohan on tuttu vieras katkaisuhoitoloissa. Hänen tiedetään kirjautuneen sisään useasti vuosina 2006-2007. Taustalla on myös tuomio rattijuopumuksesta. Lindsay on kertonut medialle olevansa hämmästynyt isänsä syytöksistä ja kertoo, ettei ole ollut pitkiin aikoihin edes puheväleissä hänen kanssaan.

Lähde: Daily Mail
Kuva: Millennium Films (Lindsay Lohan elokuvassa Labor Pains, 2009)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202