UUTISET
Liam Neeson yrittää toipua
Julkaistu 17.04.2009 12:12 | Päivitetty 13.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Kuukausi takaperin traagisesti lasketteluonnettomuudessa menehtyneen näyttelijätär Natasha Richardsonin aviomies Liam Neeson (mm. Taken) yrittää parhaansa mukaan päästä käsiksi normaaliin päivärytmiin.

Liam ikuistettiin seuraamassa New York Knicksien koripallo-ottelua yhdessä poikiensa Michaelin, 13, ja Danielin, 12, kanssa. Mukaan oli lähtenyt myös Liamin hyvä ystävä, näyttelijä Aidan Quinn. Olosuhteisiin nähden hyväntuulinen Liam innostui välillä jopa taputtamaan suosikkijoukkueensa peliesityksille.

“Hän on vahva, mutta tämä on silti vaikeaa. Hänellä on kaksi lasta, joista hänen tulee nyt huolehtia yksin. Hänen jalkansa ovat kuitenkin tukevasti maan pinnalla, mutta tämä tilanne olisi vaikea kenelle tahansa” kertoo lähipiiriin kuuluva henkilö PEOPLE verkkojulkaisulle.

Lähde: PEOPLE.com
Kuva: Scanbox Entertainment (Liam Neeson elokuvassa Taken, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202