UUTISET
Legendaarisesta kitarasankarista elokuva
Julkaistu 20.08.2009 11:11 | Päivitetty 20.08.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Kaikkien aikojen tunnetuin kepittäjä, Jimi Hendrix, saa vihdoinkin oman täyspitkän elokuvansa. Asialla on Legendary Pictures.

Aiemmat Hendrix-filmatisoinnit ovat kaatuneet tekijäinoikeuskiistoihin. Legendary Pictures aikoo ratkaista ongelman varsin erikoisella tavalla: he kuvaavat elokuvan ensin ja kyselevät vasta sitten. Yhtiö on vakuuttunut saavansa luvan Hendrixin oikeuksia hallinnoivalta perikunnalta, jonka viimeisenä lukkona istuu kitarasankarin sisarpuoli Janie Hendrix.

Hendrix-elokuvan kirjoittaa Max Borenstein ja tuottaa Bill Gerber yhdessä Thomas Tullin kanssa. Tull on aiemminkin tuottanut vastaavanlaisen elokuvan: viime vuonna valmistui Led Zeppeliniä, U2:sta ja The White Stripesia käsitellyt musiikkidokumentti It Might Get Loud.

Hendrix-elokuvasta ei vielä ole annettu tarkempia tuotantotietoja.

Lähde ja kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202