UUTISET
Kutcher: Mischa Barton voi hyvin
Julkaistu 25.07.2009 19:07 | Päivitetty 25.07.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Viikko sitten Hollywoodista kantautui huolestuttavia uutisia kaikille Mischa Barton-faneille. 23-vuotias O.C.-tähti oli kiidätetty kirjaimellisesti mielisairaalaan hänen kärsittyään jo pitkään eriasteisista psyykeongelmista. MTV3:n mukaan Barton oli jopa niin “itsetuhoinen” että ystävät “pelkäsivät hänen vahingoittavan itseään”.

Eri medioissa on myös kerrottu, että Barton olisi bilettänyt viime aikoina aivan liian paljon ja näin vahingoittanut terveyttään. Samalla alkoi spekulointi Bartonin todellisesta terveydentilasta.

Bartonin ystävä, ja nykyinen työnantaja, näyttelijä Ashton Kutcher kuitenkin kiistää villeimmät huhut: “Voin kertoa teille, että Mischa voi hyvin” Kutcher selventää ja mainitsee vielä, että Barton palaa Kutcherin tuottaman The Beautiful Life -sarjan kuvauksiin aivan lähiaikoina.

Myös Bartonin pr-edustaja antoi samansuuntaisen lausunnon: “Mischan vointi kohentuu päivä päivältä. Hän toivoo voivansa palata töihin jo ensi viikolla”.

Lähteet: WENN ja MTV3
Kuva: Nordisk Film (Mischa Barton elokuvassa Virgin Territory, 2007)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202