UUTISET
Kotimainen elokuva Toronton filmifestareille!
Julkaistu 10.08.2009 19:07 | Päivitetty 10.08.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Kotimainen elokuva pääsee jälleen maailmalle. Tällä kertaa kunnia on osunut Mika Kaurismäen ohjaamalle Haarautuvan rakkauden talo -nimiselle komedialle, joka pääsee yrittämään Toronton kansainvälisten elokuvajuhlien virallisessa ohjelmistossa.

10.-19.9. järjestettävät Toronton filmijuhlat ei ole missään nimessä vähäpätöinen tilaisuus, sillä se lukeutuu yhdeksi tärkeimmäksi elokuvajuhlaksi Cannesin ja Berliinin vastaavien ohella. Viime vuonna Torontossa parhaan elokuvan tittelin korjasi useita Oscareitakin voittanut Slummien miljonääri.

Haarautuvan rakkauden talo on hulvaton musta komedia sivistyneeksi tarkoitetusta avioerosta, josta tulee jotakin aivan muuta. Elokuvaa tähdittävät Suomen kärkirivin näyttelijät kuten Hannu-Pekka Björkman, Tommi Eronen, Kati Outinen, Kari Väänänen, Irina Björklund, Maria Järvenhelmi, Antti Virmavirta ja Kari Heiskanen. Jo etukäteen kehuttu komedia saa ensi-iltansa Suomessa 21.8.

Lähde ja kuva: FS Film

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202