UUTISET
Komediatähti narahti maksamattomista laskuista, vastusti pidätystä
Julkaistu 26.09.2009 08:08 | Päivitetty 26.09.2009 09:09
sielua
Kirjoittanut:

Useista komedioista tuttu Randy Quaid (mm. Kingpin, Not Another Teen Movie) on jäänyt vaimonsa kanssa viranomaisten haaviin maksamattomista hotellilaskuista. Eri tietojen mukaan Quaideilla olisi “vahingossa” jäänyt piikkiin n. 30000 dollaria.

Pariskunnalle lyötiin käsiraudat torstaina, mikä ei heille sopinut alkuunkaan: Randy ja hänen vaimonsa Evi vastustivat pidätystä. Evi hurjistui tilanteesta täysin ja poliisit joutuivat selättämään hänet. Myöhemmin Evin kerrotaan poliisilaitoksella solvanneen hänet taltuttanutta poliisia, jonka kertomuksen mukaan koomikon vaimo syytti häntä mm. “korruptoituneeksi kytäksi”.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Quaidien temput ovat järjestelmällisiä ja useampikin hotelli olisi velkojien listalla. Quaideilla epäillään myös olevan hallussaan mm. palauttamaton vuokra-auto. Quaidit ovat tiettävästi halukkaita neuvottelemaan veloistaan, mikäli yksikään asianomistaja ei nosta syytteitä.

Quaidit päästettiin myöhemmin torstaina vapaalle jalalle 20000 taalan takuita vastaan.

Lähde: TMZ
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202