UUTISET
Kolmas Haamujengi purkitetaan ensi kesänä
Julkaistu 30.12.2009 14:02 | Päivitetty 30.12.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Viime päivinä huhut kolmannen Haamujengin ympärillä ovat kiihtyneet. Nyt juorulistalle lisätään kahdessa ensimmäisessä osassa mukana ollut käsikirjoittaja/näyttelijä Harold Ramis, joka vihjasi lehdistölle kuvausten alkavan jo ensi kesänä.

“Jotain tapahtuu kyllä. Dan (Aykroyd) kirjoitti jokunen vuosi sitten luonnoksen ja nyt, 25 vuotta ensimmäisen osan jälkeen, näyttäisi siltä, että aika on kypsä uudelle osalle. Esittelemme siinä muutaman uuden haamujengiläisen ja vanha kaarti on myös mukana”, Ramis paljasti.

Oli miten oli, huhut kolmannen Ghostbustersin ympärillä ovat melkoiset. Pääosanesittäjiin aiemmin kuulunut Bill Murray soutaa ja huopaa jatkopäätöksensä kanssa, sivuosiin on jo tiedossa (lähes varmoja) nimiä kuten Michael Cera, Alyssa Milano ja Eliza Dushku ja tuotantoa avustamaan on pyydetty Konttori tv-sarjasta tutut Gene Stupnitsky ja Lee Eisenberg. Ohjaajaksi puolestaan on kaavailtu alkuperäistaituri Ivan Reitmania. Uskokoot ken tahtoo, ehkä olemme ensi vuoden puolella jo viisaampia.

Lähde: Movieweb
Kuva: Nordisk Film (Haamujengi, 1984)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202