UUTISET
Kolmas Haamujengi purkitetaan ensi kesänä
Julkaistu 30.12.2009 14:02 | Päivitetty 30.12.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Viime päivinä huhut kolmannen Haamujengin ympärillä ovat kiihtyneet. Nyt juorulistalle lisätään kahdessa ensimmäisessä osassa mukana ollut käsikirjoittaja/näyttelijä Harold Ramis, joka vihjasi lehdistölle kuvausten alkavan jo ensi kesänä.

“Jotain tapahtuu kyllä. Dan (Aykroyd) kirjoitti jokunen vuosi sitten luonnoksen ja nyt, 25 vuotta ensimmäisen osan jälkeen, näyttäisi siltä, että aika on kypsä uudelle osalle. Esittelemme siinä muutaman uuden haamujengiläisen ja vanha kaarti on myös mukana”, Ramis paljasti.

Oli miten oli, huhut kolmannen Ghostbustersin ympärillä ovat melkoiset. Pääosanesittäjiin aiemmin kuulunut Bill Murray soutaa ja huopaa jatkopäätöksensä kanssa, sivuosiin on jo tiedossa (lähes varmoja) nimiä kuten Michael Cera, Alyssa Milano ja Eliza Dushku ja tuotantoa avustamaan on pyydetty Konttori tv-sarjasta tutut Gene Stupnitsky ja Lee Eisenberg. Ohjaajaksi puolestaan on kaavailtu alkuperäistaituri Ivan Reitmania. Uskokoot ken tahtoo, ehkä olemme ensi vuoden puolella jo viisaampia.

Lähde: Movieweb
Kuva: Nordisk Film (Haamujengi, 1984)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202