UUTISET
Kiefer Sutherland taas vaikeuksissa
Julkaistu 06.05.2009 18:06 | Päivitetty 06.05.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

24 tv-sarjasta, ja vast’ikään kauppoihin tulleesta elokuvasta 24: Redemption, tuttu näyttelijä Kiefer Sutherland, 42, on jälleen hankkinut itselleen ikävyyksiä. Tällä kertaa raikulipojan maineessa olevaa Kieferiä syytetään pahoinpitelystä: silminnäkijöiden mukaan 24-tähti olisi puskenut päällään kollegaansa Brooke Shieldsiä lähennellyttä miestä kasvoihin sillä seurauksella, että tämän nenä murtui.

Välikohtaus tapahtui maanantai-iltana New Yorkissa, Met Costume Instituten järjestämän gaalan jälkipippaloissa. Silminnäkijöiden mukaan Sutherland olisi ollut “melkoisessa tuiskeessa” kun hän oli havainnut miehen ahdistelleen näyttelijätär Brooke Shieldsiä ja tarjonnut oitis apuaan televisiosarjastaan tutuin ottein. Kyseinen mies oli kuitenkin Shieldsin tuntema muotisuunnittelija, eikä siis olisikaan ahdistellut neitosta.

Osapuolten pr-edustajat eivät ole halunneet vielä kommentoida tapausta. NYPD on kuitenkin vahvistanut tutkivansa tapausta pahoinpitelynä. Mikäli Kiefer todetaan syylliseksi, saattaa pääpusku tietää hänelle melkoisia vaikeuksia: näyttelijä on nimittäin yhä ehdonalaisessa syyllistyttyään vuonna 2007 rattijuopumukseen.

Lähde: PEOPLE.com

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202