UUTISET
Kiefer luovi itsensä kuiville?
Julkaistu 23.05.2009 14:02 | Päivitetty 23.05.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

24-sarjan tähtinäyttelijä Kiefer Sutherland on todennäköisesti onnistunut luovimaan itsensä kuiville taannoisesta pääpuskustaan muotijuhlien jatkoilla. Uutislähteet kertovat, että Kiefer ja kärhämän toinen osapuoli, muotisuunnittelija Jack McCollough olisivat päässeet asiassa sovintoon.

“Olen erittäin pahoillani tapahtuneesta ja herra McColloughin loukkaantumisesta” agentti Jack Bauerina tunnettu näyttelijä kommentoi pressilausunnossaan.

“Arvostan Sutherlandin lausuntoa ja toivotan hänelle kaikkea hyvää” kertoi McCollough omassa tiedotteessaan.

Päällekarkaus syyte on edelleen voimassa, mutta poliisilähteiden mukaan se mitätöityy osapuolten päästyä asiassa yhteisymmärrykseen. Uusia vaateitakaan ei ole tapauksesta esitetty. Syytteen läpimeno tietäisi Kieferille suuria vaikeuksia, sillä mies on yhä ehdonalaisessa syyllistyttään rattijuopumukseen vuonna 2007.

Lähde: PEOPLE.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202