UUTISET
Katherine Heigl on uusin adoptoiva tähti
Julkaistu 11.09.2009 13:01 | Päivitetty 11.09.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Paksuna-komedian tähti Katherine Heigl, 30, on yhdessä miehensä Josh Kelleyn kanssa vahvistanut aikeet adoptoida korealainen tyttölapsi nimeltään Naleigh. Lapsen nimi on sekoitus Katherinen äidin (Nancy) ja sisaren (Leigh) nimistä.

Heigl’n mukaan pariskunta aloitti prosessin puolisen vuotta sitten. Samalla tähti kumosi huhut siitä, että hän olisi “valinnut helpoimman reitin” äitiyteen. Heigl’n mukaan Naleigh “tarvitsee erikoishoitoa” joten mistään puistokävelystä ei ole kyse.

“He lähettivät meille kuvan ja kertoivat hänen taustansa. Hänellä on erikoistarpeita ja sen vuoksi adoptioprosessi eteni tavallista nopeammin. He halusivat luovuttaa tytön meille niin nopeasti kuin vain suinkin mahdollista”, Heigl kertoo.

Lähde: WENN
Kuva: FS Film (Katherine Heigl elokuvassa 27 Dresses, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202