UUTISET
Kapteeni Kirk otti nokkiinsa
Julkaistu 28.04.2009 15:03 | Päivitetty 06.07.2009 09:09
sielua
Kirjoittanut:

Avaruuteen sijoittuvan Star Trek franchisen ikimuistoisin näyttelijä, William Shatner, 78, joka esitti pitkään kapteeni James T. Kirkia, on ottanut nokkiinsa järjestyksessään 11:n tv-sarjaan perustuvan elokuvan taustakuvioista. Miestä ei nimittäin tällä kertaa huolittu mukaan lainkaan, edes pieneen cameo rooliin. Sen sijaan Shatnerin ystävä ja kollega Leonard Nimoy on uusimmassa Trekissä mukana.

Jos sekään ei saa Kapteeni Kirkin päivää pilalle niin eräs asia sen tekee:

“Edes Nimoy ei suostu kertomaan mitä uusimmassa elokuvassa oikein puuhataan” Shatner manailee ja kertoo seuraavansa innolla miten uusin osa pärjää lippuluukuilla.

Star Trekin 11. osan budjetin kerrotaan olevan 150 miljoonan dollarin luokkaa. Aiemmat osat ovat tuottaneet 80-100 miljoonaa joten uusimman osan tulee rikkoa nämä luvut mennen tullen, jotta Paramount Picturesin pomot pysyisivät tyytyväisinä.

Shatner (kuvassa) esiintyi avaruudessa viimeksi elokuvassa Star Trek: Generations (1994). Sen jälkeen hän on antanut äänensä muutamaankin konseptista muokattuun videopeliin, viimeksi vuonna 2006. Nykyään eläkeikään ehtinyt Shatner tekee paljon muitakin äänirooleja, mutta oli myös pitkään mukana tv-sarjassa Boston Legal (2004-2008).

Uusin, J.J. Abramsin ohjaama Star Trek saa ensi-iltansa meillä Suomessa jo ensi viikolla, eli 8.5.

Lähde: IMDB
Kuva: ABC

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202