UUTISET
Kaksinkertainen Oscar-voittaja taas naimisiin?
Julkaistu 17.08.2009 14:02 | Päivitetty 17.08.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Kahdesti Oscar-pystillä palkittu näyttelijätär Jane Fonda, 71, on uusimpien huhujen mukaan astelemassa alttarille. Neljättä kertaa. Avioehdokas on nyt 67-vuotias Richard Perry, joka tunnetaan Hollywoodissa sekä tuottajana että erikoistehostemiehenä. Fondan tiedottaja ei vahvistanut huhuja, muttei suoralta kädeltä niitä tyrmännytkään.

“He eivät halua tehdä suunnitelmia ennen vuodenvaihdetta, jotta näkevät mihin suuntaan asiat menevät”, tiedottaja vastaili medialle.

Jane Fonda (kuvassa) voitti molemmat Oscarinsa pääosista. Ensimmäinen palkinto heltisi trilleristä Klute – rikosetsivä (1971) ja jälkimmäinen sotadraamasta Katkera paluu (1978). Viimeksi Fonda nähtiin draamakomediassa Georgia Rule (2007) ja työn alla on parasta aikaa elokuva nimeltään The Widows’ Adventures, jonka ensi-ilta on näillä näkymin ensi vuoden puolella.

Fondan avioelämä on myös ollut tapahtumarikas. Hänen ex-miehinään on nähty mediakeisari Ted Turner, poliitikko Tom Hayden ja jo edesmennyt näyttelijä Roger Vadim.

Lähde: WENN
Kuva: The Huffington Post

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202