UUTISET
Kaksinkertainen Oscar-voittaja taas naimisiin?
Julkaistu 17.08.2009 14:02 | Päivitetty 17.08.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Kahdesti Oscar-pystillä palkittu näyttelijätär Jane Fonda, 71, on uusimpien huhujen mukaan astelemassa alttarille. Neljättä kertaa. Avioehdokas on nyt 67-vuotias Richard Perry, joka tunnetaan Hollywoodissa sekä tuottajana että erikoistehostemiehenä. Fondan tiedottaja ei vahvistanut huhuja, muttei suoralta kädeltä niitä tyrmännytkään.

“He eivät halua tehdä suunnitelmia ennen vuodenvaihdetta, jotta näkevät mihin suuntaan asiat menevät”, tiedottaja vastaili medialle.

Jane Fonda (kuvassa) voitti molemmat Oscarinsa pääosista. Ensimmäinen palkinto heltisi trilleristä Klute – rikosetsivä (1971) ja jälkimmäinen sotadraamasta Katkera paluu (1978). Viimeksi Fonda nähtiin draamakomediassa Georgia Rule (2007) ja työn alla on parasta aikaa elokuva nimeltään The Widows’ Adventures, jonka ensi-ilta on näillä näkymin ensi vuoden puolella.

Fondan avioelämä on myös ollut tapahtumarikas. Hänen ex-miehinään on nähty mediakeisari Ted Turner, poliitikko Tom Hayden ja jo edesmennyt näyttelijä Roger Vadim.

Lähde: WENN
Kuva: The Huffington Post

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202