UUTISET
Käsikirjoittaja lipsautteli The Thing -esiosasta
Julkaistu 09.08.2009 12:12 | Päivitetty 09.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Vuoden 1982 The Thing sci-fi-kauhuklassikon esiosa on ollut valmisteilla jo jonkin aikaa. Ensimmäiset tiedot projektista tulivat tammikuussa, jolloin mainittiin, että sci-feihin erikoistunut veteraanikirjoittaja Ron Moore oli palkattu työstämään tarinaa. Moore on nyt saanut valmiiksi käsikirjoituksen raakaversion, jota toinen kirjoittaja, Eric Heisserer, on lähtenyt viimeistelemään.

Juuri Heisserer lipsautteli ohimennen yhtä sun toista tulevasta jatko-osasta. Heisserer myös vahvistaa, että kyseessä on nimenomaan esiosa, ei siis suoraa jatkoa edelliseen. Eräissä huhuissa on mainittu, että esiosa keskittyisi seuraamaan ensimmäisen elokuvan päähenkilön, R.J. MacReadyn, veljeä. MacReadya John Carpenterin elokuvassa esitti Kurt Russell.

“Mooren kirjoittamassa versiossa oli todellakin MacReadyn veli mukana. En kuitenkaan voi kommentoida tätä enempää. Kirjoitan tarinaa koko ajan. On erittäin kiehtovaa kehittää tapahtumille taustaa. Saan koko ajan uusia ideoita Carpenterin elokuvasta”, Heisserer toteaa.

Käytännössä Heisserer viittaa siihen, että esiosassa katsojat pääsevät kurkistamaan mitä norjalaisten tiedemiesten jäätikköleirissä tapahtui ennen kuin amerikkalaiset kollegat (Carpenterin elokuvassa) puuttuivat tapahtumien kulkuun.

Heisserer uskoo, että esiosa pääsee täyteen tuotantoon jo tammikuussa. Ensi-ilta on mitä todennäköisimmin vuonna 2011. Esiosan ohjaa vielä melko tuntematon Matthijs van Heijningen Jr, joka on juuri saanut valmiiksi Hollywood debyyttinsä nimeltä Army Of The Dead. The Thing esiosan viulut maksaa Universal ja tuotantoa johtaa David Foster, joka tuotti myös vuoden 1982 klassikkoversion.

Lähde: Bloody Disgusting
Kuva: IMDB

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202