UUTISET
Jude Law: jälleen isäksi
Julkaistu 24.09.2009 16:04 | Päivitetty 24.09.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Eipä ole kovinkaan paljon vettä Thamesissa ehtinyt virtaamaan viimeisimmän Jude Law-uutisen jälkeen kun taas kolahtaa: Naisia kierrättävän näyttelijän ex-heila Samantha Burke, 24, on synnyttänyt tiistai-iltana Law’n lapsen. Maailmaan saateltu pienokainen on tietojen mukaan tyttö ja hänelle on jo annettu nimeksi Sophie. Burken yllätysraskaudesta uutisoitiin ensimmäisen kerran heinäkuussa, jolloin vielä arvuuteltiin naisen nimeä.

Lähipiirin lähde kertoo: “En usko, että Jude oli mukana synnytyksessä. Taloudellista tukea lukuunottamatta Jude ei kuulu äidin tai lapsen elämään”.

Law ja niinikään näyttelijänä työskentelevä Burke tapasivat toisensa Sherlock Holmesin kuvauksissa viime vuonna, mutta ovat nyt siis jo eronneet. Law’n tiedottaja ei ole kiistänyt uutista. Law’lla on ennestään kolme lasta ex-vaimo Sadie Frostin kanssa.

Lue myös: Jude Law isäksi, mutta kuka on äiti? (30.07.)

Lähde: PopEater
Kuva: Universal Pictures (Jude Law elokuvassa Holiday, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202