UUTISET
Jude Law isäksi, mutta kuka on äiti?
Julkaistu 30.07.2009 09:09 | Päivitetty 30.07.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijä Jude Law, joka hiljattain joutui vaikeuksiin tulisen luonteensa ansiosta, on jälleen otsikoissa: tällä kertaa brittilehti Daily Mail kertoo, että 36-vuotias Law olisi tulossa isäksi, neljättä kertaa. Law’n tiedetään olevan sinkku, joten kysymys kuuluu: Jude, kuka on lapsesi äiti?

“Jude ei ole enää suhteessa kyseisen naisen kanssa, mutta aikoo olla osa lapsen elämää. Tämä on kuitenkin täysin yksityisasia eikä aiheeseen enää taholtamme palata” kertoo Law’n pr-edustaja lyhyessä tiedotteessaan.

Äidin nimi jäänee siis mysteeriksi. Ainakin toistaiseksi. Se kuitenkin tiedetään, että Law’lla ja hänen entisellä vaimollaan Sadie Frostilla on kolme yhteistä lasta. Law myös seurusteli aikoinaan näyttelijätär Sienna Millerin kanssa, kunnes kärähti syrjähypystä lastenhoitajan kanssa. Law työskentelee parasta aikaa Broadway-näytelmän parissa.

Lähde: Daily Mail
Kuva: Universal Pictures (Jude Law elokuvassa Holiday, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202