UUTISET
Jude Law antoi naiskuvaajalle lämmintä kättä
Julkaistu 25.07.2009 19:07 | Päivitetty 25.07.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Tulisieluinen brittinäyttelijä Jude Law, 36, on haalinut itselleen vaikeuksia lontoolaisen ravintolan edustalla. Torstaina sattuneessa episodissa Law hurjistui naispuoliselle valokuvaajalle siinä määrin, että läpsäisi tätä avokämmenellä päähän. Kaiken muun “hyvän” lisäksi isku tallentui toisen valokuvaajan toimesta. Kuvaa käytettäneen myöhemmin Law’ta vastaan, sillä naiskuvaaja harkitsee parasta aikaa oikeustoimia.

“Hän löi minua täysillä kasvoihin. Mäiskäisy sattuu yhä vieläkin” kommentoi uhriksi joutunut Harsha Gopal niminen kuvaaja Daily Mailin toimitukselle.

Law’n juristi on jo ehtinyt kommentoimaan tapausta väittäen koko jupakkaa täydeksi hölynpölyksi ja puhtaaksi vahingoksi.

“Se oli täysi vahinko. Jude sokaistui kameroiden salamavaloista ja hän nosti kätensä suojatakseen silmiään. Ilmeisesti hän osui samalla jotakuta. Jude pyysi anteeksi ja poistui. Kuvat tapauksesta voivat antaa väärän käsityksen” asianajaja kertoi medialle.

Law ei ole ensimmäistä kertaa vaikeuksissa, sillä mm. toissa vuonna hän hyökkäsi valokuvia ottaneen miehen kimppuun. Syytteistä kuitenkin luovuttiin kun asiassa päästiin sopuun.

Katso kuva ja toimi itse tuomarina: löikö Jude kuvaajaa vai ei? (Moviefone)

Lähde: Moviefone
Kuva: Warner Bros. (Jude Law elokuvassa A.I. tekoäly, 2001)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202