UUTISET
Jessica ja Lindsay poliisin haavissa
Julkaistu 16.06.2009 14:02 | Päivitetty 16.06.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Kaksi tunnettua Hollywoodin näyttelijäkaunotarta on viime aikoina ollut tekemisissä virkavallan kanssa. Jessica Alba, 28, oli tutkittavana mahdollisesta vahingonteosta kun neitonen innostui hiljattain liimailemaan hai-julisteita ympäri Oklahoma Cityn raitteja. Poliisin mukaan osa liimauksista aiheutti haittaa, sillä julisteita oli lätkitty mm. yritysten maksamien mainosten päälle. Alban (kuvassa) mukaan tarkoituksena oli tuoda huomiota haiden alati kaventuvaan kantaan.

Poliisista on kerrottu, että The Eye-elokuvan tähti pääsee tällä erää pälkähästä ankaran varoituksen saattelemana, sillä syytteitä ei ainakaan näillä näkymin nosteta. Alba on myös esittänyt julkisesti pahoittelunsa.

Sen sijaan Hollywoodin kauhukakaraksikin ristitty Lindsay Lohan on jälleen joutunut pahemman luokan pinteeseen. Uskokaa tai älkää, mutta tällä kertaa maineikas Scotland Yard epäilee 23-vuotiasta tähtöstä osallisena jalokivivarkauteen!

Tapahtumat saivat taannoin alkunsa Lontoossa brittiläisen Elle-lehden kuvauksissa, josta verkkojulkaisu TMZ:n mukaan katosi teille tietämättömille jopa puolen miljoonan dollarin arvoinen korukasa. Joukossa oli ainakin 250 000 dollarin timanttinen kaulakoru.

Ellen henkilökunta on yrittänyt tavoittaa kuvauksissa ollutta Lohania lisätietoja varten, mutta oikutteleva tähtönen on jo poistunut maasta ottamatta lainkaan yhteyttä. Nyt Lohan saa siis selvitellä asiaa poliisin välityksellä. Elle ja jalokivet vuokrannut yritys antoivat asian poliisin hoidettavaksi viime viikon odottelun jälkeen.

Lohanin pr-edustaja on jo kiirehtinyt antamaan tiedotteen, jossa hän kertoo “Lohanin auttavan virkavaltaa erittäin mielellään” ja että “Lindsay toivoo että kadonneet esineet löydetään”.

Poliisista korostetaan, ettei Lohan suinkaan ole ainoa epäilty.

Lähteet: Digital Spy, TMZ ja WENN
Kuva: Universal Pictures (Jessica Alba elokuvassa Good Luck Chuck, 2007)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202