UUTISET
Jennifer Garner ei perusta synttäreistään
Julkaistu 18.04.2009 12:12 | Päivitetty 18.04.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Alias tv-sarjastakin tuttu Jennifer Garner ei juhlistanut eilistä syntymäpäiväänsä, ainakaan mitenkään erityisemmin. 37:n vuoden ikään ehtinyt Garner ei omien sanojensa mukaan tarvitse enää yltiöpäistä suitsutusta juhlistaakseen syntymäänsä.

“Syntymäpäivän merkitys on muuttunut siitä mitä se joskus minulle oli” yhä timmissä kunnossa oleva näyttelijätär toteaa.

Garner, joka on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään miehensä Ben Affleckin ja kahden yhteisen lapsensa kanssa, promotoi parhaillaan uutta elokuvaansa Ghosts of Girlfriends Past, jonka ensi-ilta meillä Suomessa on 19.6.

FilmGoer toivottaa Jenniferille hyvää syntymäpäivää, vaikkakin näin vuorokauden myöhässä. Aiemmin tässä kuussa FilmGoer uutisoi muut Hollywood julkimot, joilla on huhtikuussa aihetta juhlaan…

Lähde: PEOPLE.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202