UUTISET
Jälleen uusi supersankari valkokankaalle
Julkaistu 20.08.2009 11:11 | Päivitetty 20.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Kaikille supersankareiden ystäville mukava laskutehtävä: montako sankaria on vielä vailla omaa elokuvaansa? Mekään FilmGoerissa emme tiedä vastausta, mutta nyt niitä on ainakin yksi vähemmän, sillä Varietyn saamien tietojen mukaan Kapteeni Marvel on viimeisin sarjakuvista valkokankaalle päätyvä viittasankari.

Toiminnallisiin komedioihin erikoistunut ohjaaja Peter Segal (mm. Salainen agentti 86) on palkattu luotsaamaan Kapteenin tarinan, joka kulkee ainakin toistaiseksi työnimellä Shazam. Oikeudet omistavan DC Comicsin kirjoittajiin kuuluva Geoff Johns antaa konsultointiapua. Valmista pitäisi suunnitelmien mukaan olla vuonna 2011.

Kapteeni Marvelin tarina kertoo teinipoika Billy Bastonista, joka muuttuu supersankariksi lausuttuaan taikasanan: Shazam!

Tarkempia tuotantotietoja ei vielä tässä vaiheessa ole kerrottu.

Lähde ja kuva: Nuke the Fridge

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202