UUTISET
Jackie Chan nähdään Karate Kid-uusinnassa
Julkaistu 15.07.2009 08:08 | Päivitetty 15.07.2009 08:08
sielua
Kirjoittanut:

Jackie Chan (Rush Hour 1-3, The Forbidden Kingdom) on vahvistanut, että hänet nähdään tulevassa Karate Kid-uusintafilmatisoinnissa. Chan esittää käytännössä katsoen saman mentorin-roolin kuin Pat Morita vuoden 1984 originaalissa. Chanin itsepuolustukseen hurahtanutta oppilasta näyttelee elokuvan tuottajiin kuuluvan Will Smithin jälkikasvu, Jaden Smith, joka juhli hiljattain 11-vuotispäiviään.

Työnimellä Kung Fu Kid työstettävän remaken kuvaukset aloitettiin viime viikonloppuna Kiinassa. Kyseessä on suuren budjetin Hollywood-Kiina yhteistuotanto, jonka ohjauksesta vastaa Harald Zwart (Vaaleanpunainen Pantteri 2).

Alkuperäisen Karate Kidin fanit ovat ottaneet uusintafilmatisoinnin raskaasti, sillä huhut kertovat, että Kung Fu Kid tulisi olemaan erittäin voimakkaasti muutettu versio. Internetin keskustelupalstoilla onkin esitetty kiivasta kritiikkiä viulut maksavan Columbia Picturesin suuntaan: fanien mielestä jo pelkkä karaten muuttaminen kung fuksi on täysin älytön veto. Myös Jaden Smithin näyttelijänlahjoja on arvosteltu kovin sanoin ja hänet on myös leimattu “aivan liian nuoreksi” pääosaan. Eräiden mielestä tuottajana häärivän Will Smithin “olisi myös viisainta olla puuttumatta tuotantoon millään tavoin”.

Kung Fu Kid saa, kritiikistä huolimatta, ensi-iltansa jo ensi kesänä.

Lähteet: Variety ja IMDB
Kuva: Scanbox Entertainment (Jackie Chan elokuvassa The Forbidden Kingdom, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202