UUTISET
Iso-Arskan comeback
Julkaistu 23.04.2009 10:10 | Päivitetty 23.04.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Kalifornian kuvernööri ja ex-näyttelijä Arnold Schwarzenegger, 61, on viimeinkin ilmaissut kiinnostuksensa palata elokuvien pariin viimeistään lihaskimpun poliittisen pestin päätyttyä.

Iso-Arskan kerrotaan myös aiemmin tässä kuussa neuvotelleen lyhyestä cameo roolista uudessa Terminator – Pelastus toimintarymistelyssä, eikä vielä olekaan täysin poissuljettua, etteikö herra kuvernööriä nähtäisi elokuvassa ohimennen Terminaattorina. Epäviralliset lähteet tietävät nimittäin kertoa, että elokuvan kuvauspaikoilla olisi nähty Arskan näköisiä stunt miehiä.

Eri lähteistä tulevat tiedot ovat kuitenkin sekavia. On silti vahvasti arvailtu, että Schwarzeneggerin cameo rooli tehtäisiin tietokonevoimin. Tätä tukee myös miehen oma lausunto: “Sanoin hyvin selvästi, että voin olla mukana elokuvassa, mutta myös, ettei minulla ole aikaa osallistua elokuvaan paitsi mikäli se on tekniikan puolesta mahdollista. Sitä he nyt kuulemma puuhastelevatkin.”

Arnoldin todellinen comeback sijoittuisi kuitenkin vasta vielä suunnittelun asteella olevaan jatko-osaan, Terminator 5:een, johon miehelle toivon mukaan saataisiin isompi ruutu. Ilman teknisiä näpertelyjä.

Terminator – Pelastus saa ensi-iltansa Suomessa jo 5.6. ja sen ohjauksesta vastaa Joseph McGinty Nichol, alias McG.

Schwarzeneggerin nimi on edelleen yhdistetty myös ensi vuonna ensi-iltansa saavaan Sylvester Stallonen megaprojektiin The Expendables.

Lähde: TotalFilm

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202