UUTISET
Intialainen näyttelijäikoni Vishnuvardhan kuollut
Julkaistu 03.01.2010 14:02 | Päivitetty 03.01.2010 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Intialainen elokuvatähti Vishnuvardhan, syntymänimeltään Sampath Kumar (kuvassa), on kuollut 30.12.2009 Karnatakassa, eteläisessä Intiassa. Vishnuvardhan oli 59-vuotias. Kuolinsyyksi on varmistunut sydänkohtaus.

Vishnuvardhanin suosiosta kertoo se, että paikalliset viranomaiset sulkivat kuoleman vuoksi kouluja, elokuvateattereita ja kauppoja kahden vuorokauden surutyön ajaksi. Suositun näyttelijän kuolema on myös saanut aikaan useita mellakoita mm. Bangaloren kaupungissa.

Vuonna 1972 uransa aloittanut Vishnuvardhan näytteli peräti 200:ssa elokuvassa, mm. Muthina Haara, Hombisilu ja Sahasa Simha. Vishnuvardhanin viimeiseksi jäänyt elokuva Aptha Rakshaka aiotaan julkaista suunnitelmien mukaisesti kuluvan vuoden aikana.

Lähde: WENN
Kuva: Sulekha.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202