UUTISET
IMDB listasi Kathy Batesin kuolleeksi. Tietokantavirhe?
Julkaistu 02.07.2009 14:02 | Päivitetty 02.07.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Täsmällisenä pidetty elokuvatietokanta IMDB on, ilmeisesti vahingossa, listannut Oscar-voittaja Kathy Batesin kuolleeksi. Keskustelu internetin keskustelupalstoilla käy kuumana kun fanit yrittävät selvittää pitääkö tieto paikkansa.

Batesin tiedetään sairastuneen vuonna 2003 syöpään, mutta 61-vuotias näyttelijätär kertoi kuitenkin viime vuonna selättäneensä taudin lopullisesti.

Viime aikoina internetissä on liikkunut useita virheellisiä “kuolinhuhuja”. Muun muassa George Clooneyn ja Jeff Goldblumin on väitetty menehtyneen. Joukkoon on toki mahtunut useita todellisiakin uutisia, jotka kuitenkin on välittömästi vahvistettu suurten uutistoimistojen toimesta.

FilmGoerin saamien tietojen mukaan Kathy Bates ei siis ole kuollut, vaan kyseessä on puhdas virhe IMDB:n tietokannassa, jossa kuolinpäiväksi mainitaan 28.6. Tämä on itseasiassa Batesin syntymäpäivä, joka on (ilmeisesti) “lipsahtanut” väärään listaukseen. Korostamme myös, ettei yksikään uutistoimisto ole kuolemaa vahvistanut.

Palaamme asiaan mikäli tarve niin vaatii.

Katso shokkikuva: IMDB listasi Batesin kuolleeksi.

Lähde: IMDB
Kuva: FS Film (Kathy Bates elokuvassa Päivä jona maailma pysähtyi, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202