UUTISET
Ideat vähissä: The Blair Witch Project uusiksi?
Julkaistu 24.11.2009 12:12 | Päivitetty 24.11.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Jos Hollywoodista kantautuneet huhut osoittautuvat todeksi, niin täytyypä rehellisesti todeta, että ideat ovat totaalisesti päässeet elokuvantekijöiltä ehtymään: uusin “tieto” nimittäin kertoo, että ’90-luvun lopun pelottavin kauhupätkä The Blair Witch Project kuvattaisiin uudelleen.

Väitettä tukee mm. se, että Glasgow’n suunnalla on jo järjestetty koe-esiintymisiä ja lyöty lukkoon kuvausaikatauluja elokuvalle, jonka juoni kuulostaa kovinkin tutulta: syrjäseudulla dokumenttia kuvaava katras katoaa mystisesti metsän uumeniin.

Asiantuntijat eivät kuitenkaan pidä Blair Witchin remakea todennäköisenä, vaikka idean alkuperäisisät, Daniel Myrick & Eduardo Sánchez, ovatkin viimeaikoina vihjailleet mahdollisesta jatkosta. Suurin este uusintafilmatisoinnille lieneekin oikeudet omistava tuotantoyhtiö Lionsgate, joka tuskin antaa vahingoittaa aidosti erilaisen kauhuelokuvan imagoa.

Lähde: Slash Film
Kuva: Nordisk Film

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202