UUTISET
Hollywood-diivan esiintymisnauhat väärissä käsissä
Julkaistu 22.08.2009 15:03 | Päivitetty 22.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijätär/laulajatar Barbra Streisand on noussut varpailleen ex-poikaystävänsä ideasta kaupata 67-vuotiaan Hollywood-diivan vanhoja esiintymisnauhoja. Tarjolla on kuuleman mukaan materiaalia ”miljoonan dollarin arvosta”. Kauppamiehenä on Barry Dennen niminen henkilö, joka seurusteli Streisandin kanssa yli viisikymmentä vuotta sitten. Dennen on jo aiemmin päässyt rahastamaan vanhalla suhteellaan hänen julkaistuaan kymmenisen vuotta sitten muistelmateoksen My Life With Barbra: A Love Story.

Dennen väittää toimineensa Streisandin ”valmentajana” vuonna 1959. Dennen kuvasi tuolloin kolme harjoitusnauhaa, joissa nykyinen supertähti esittää muutamia lauluja. ”En anna nauhoja takaisin Barbralle. Minulla ei ole muuta jäljellä hänestä. En kuitenkaan halua hermostuttaa Barbraa tai hänen fanejaan”, Dennen muotoili lehdistölle.

Nauhat on määrä huutokaupata MomentsInTime.com –verkkosivustolla. Tämä ei missään nimessä käy Streisandille, joka aikoo haastaa exänsä käräjille ennen kuin tämä ehtii nuijaa kopauttamaan. ”Lakimiehemme ovat jo asialla”, kertoo Streisandin edustaja.

Lähde: WENN
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202