UUTISET
Hittivideopelin ohjaajalle elokuvaprojekti
Julkaistu 02.12.2009 13:01 | Päivitetty 02.12.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Suurella rytinällä pelimarkkinoille saapunut Call of Duty: Modern Warfare 2 on saanut hehkutusta niin pelaajien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Pelattavuuden ohella kiitosta ovat keränneet sen tarina ja elokuvamainen kerronta.

Tämän puolen toimivuudesta kertoo myös se, että pelin ohjaaja, Keith Arem, on nyt saanut työkseen ohjata pitkän elokuvan. Frost Road -nimellä kulkeva, Aremin omaan käsikirjoitukseen perustuva projekti seuraa miestä, joka on yhtenä harvoista selvinnyt hengissä kaupunkiin iskeneestä tappavasta viruksesta. Taudille immuuni mies lähtee pelastamaan läheisiään ja estämään viruksen leviämistä, yrittäen välttää globaalin epidemian.

Mielenkiintoista uutisessa on myös se, että samaan aikaan Call of Dutyn tuottanut Activision valmistelee videopelistä elokuvaversiota. Voisiko olla, että Frost Road toimii jonkinlaisena koetinkivenä Aremille: mikäli se onnistuu, ehkä pelin ohjaajalla on mahdollisuus päästä työstämään myös elokuvaversiota?

Todennäköisempää lienee kuitenkin, että Call of Dutyn ohjaksiin palkataan kokeneempi ohjaaja. Mutta siitä lisää, kunhan projekti etenee.

Lähde: Cinemablend

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202