UUTISET
Hittivideopelin ohjaajalle elokuvaprojekti
Julkaistu 02.12.2009 13:01 | Päivitetty 02.12.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Suurella rytinällä pelimarkkinoille saapunut Call of Duty: Modern Warfare 2 on saanut hehkutusta niin pelaajien kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Pelattavuuden ohella kiitosta ovat keränneet sen tarina ja elokuvamainen kerronta.

Tämän puolen toimivuudesta kertoo myös se, että pelin ohjaaja, Keith Arem, on nyt saanut työkseen ohjata pitkän elokuvan. Frost Road -nimellä kulkeva, Aremin omaan käsikirjoitukseen perustuva projekti seuraa miestä, joka on yhtenä harvoista selvinnyt hengissä kaupunkiin iskeneestä tappavasta viruksesta. Taudille immuuni mies lähtee pelastamaan läheisiään ja estämään viruksen leviämistä, yrittäen välttää globaalin epidemian.

Mielenkiintoista uutisessa on myös se, että samaan aikaan Call of Dutyn tuottanut Activision valmistelee videopelistä elokuvaversiota. Voisiko olla, että Frost Road toimii jonkinlaisena koetinkivenä Aremille: mikäli se onnistuu, ehkä pelin ohjaajalla on mahdollisuus päästä työstämään myös elokuvaversiota?

Todennäköisempää lienee kuitenkin, että Call of Dutyn ohjaksiin palkataan kokeneempi ohjaaja. Mutta siitä lisää, kunhan projekti etenee.

Lähde: Cinemablend

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

Just Mercy

Marvel-starat vasaroivat oikeudenmukaisuuden repsottavaa vaakaa tasapainoon 80-luvun rasistisessa Alabamassa.

Teräsleidit

Väsyneen vanhuuden kahleet katkeavat tien päällä, kun näyttelijälegendat saavat viinaa, vientiä ja vastauksia.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202