UUTISET
Hannah Montana loppuu sittenkin
Julkaistu 16.06.2009 15:03 | Päivitetty 16.06.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Uutisoimme kesäkuun alussa, että Hannah Montana elokuvan hyvä menestys siivitti myös saman nimisen tv-sarjan neljännelle tuotantokaudelleen. Tämä pitää edelleen paikkansa, mutta nyt pääosaa esittävän Miley Cyruksen isä, niinikään sarjassa ja elokuvassa nähtävä Billy Ray Cyrus on vahvistanut lehdistölle, että neljäs kausi saa jäädä viimeiseksi.

Tämä saattaa tietää myös huonoa Hannah Montana elokuvan jatko-osaa odottaville, sillä Mileyn kerrotaan jo vähitellen haluavan irti alter-egostaan. Miley Cyrus, 16, (kuvassa) haluaisikin keskittyä omaan laulajan uraansa. Tyttöä kiinnostaa yhä myös näytteleminen: alkuvuodesta 2010 hänet nähdään romanttisen draaman The Last Song pääosassa, jonka kuvauksissa hän kohautti hiljattain vaihtamalla intohimoisen suudelman näyttelijäkollega Liam Hemsworthin kanssa.

Lähteet: Hollywood.com ja AceShowBiz
Kuva: Walt Disney Studios Motion Pictures (Hannah Montana: The Movie, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202