UUTISET
Halle Berry etuili kentällä, poliisi pahoitteli
Julkaistu 10.01.2010 12:12 | Päivitetty 10.01.2010 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Lentoturvallisuus on viimeaikoina ollut kuuma puheenaihe. Kiristyneet turvatoimet lentokentillä ovat aiheuttaneet massiivisia jonoja, joissa pinna kiristyy pienimmästäkin.

Näyttelijätär Halle Berryä, 43, ruuhkat eivät kuitenkaan taannoin koskettaneet, sillä Oscar-palkittu tähti sai perheineen Montrealin lentokentän poliisilta mieluisen erikoiskohtelun: Tuhatpäinen väkijoukko toljotti silmät pyöreinä kun Berry, tämän poikaystävä Gabriel Aubry ja 22-kuukautinen Nahla-pienokainen kävelivät innokkaan poliisin johtamana pitkän turvatarkastusjonon keulille.

Röyhkeä etuilu sai poliisilaitoksen puhelinlangat kuumiksi ja perjantaina paikallinen päällikkö olikin pakotettu julkistamaan nöyrimmän anteeksipyynnön:

“Neiti Berryn seuralainen tiedusteli poliisilta, josko he voisivat päästä jonon kärkeen, sillä he olivat myöhässä ja matkassa oli myös pieni lapsi. Kyseinen poliisivirkailija teki oman päätöksensä päästäessään Berryn seurueen jonon kärkeen, mutta tämä ei ole Montrealin poliisin ohjeiden mukaista.”

Montrelin poliisi on antanut jatkossa tiukat ohjeet olla lipsumatta turvatarkastuksiin liittyvistä käytännöistä. Julkisuudenhenkilöt voidaan ohjata jonoista vain mikäli heitä kohtaan käyttäydytään häiritsevästi. Näin ei kuitenkaan ollut Berryn kohdalla asian laita.

Lähde: Real Bollywood
Kuva: Universal Pictures (Halle Berry elokuvassa Perfect Stranger, 2007)

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202