UUTISET
Hän on Hollywoodin kovapalkkaisin teinitähti
Julkaistu 06.01.2010 12:12 | Päivitetty 08.01.2010 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Twilight-elokuvista tuttu teinitähti Taylor Lautner, 17, on valloittanut Hollywoodin parhaiten palkatuimman teinitähden tittelin. Toki Twilight-saagastakin rahaa on Lautnerin lompakkoon päätynyt, mutta todellinen potti on vasta tuloillaan: Lautner on nimittäin viimeisimpien Hollywood-tietojen mukaan palkattu Tom Cruisen rinnalle tekeillä olevaan elokuvaan nimeltä Northern Lights.

Hollywood-studioilta kuiskutellaan, että Lautner nettoaa keväällä tuotantoon menevästä projektista uskomattomat 7,5 miljoonaa taalaa. Tuolla summalla Lautner jättäisi mm. Miley Cyrusin ja Zac Efronin nuolemaan pölyä.

Northern Lights on ilmailualalle sijoittuva kertomus nuoresta lentäjästä, joka haluaa irtautua kontrolloivan isänsä ikeestä ja löytää samalla naiskollegastaan elämänsä rakkauden. Nyyhkydraaman ohjaajaksi on tyrkyllä visuaalisesti pätevän toimintarallin Max Payne vuonna 2008 luotsannut John Moore.

Northern Lightsin ensi-ilta on aikaisintaan vuonna 2011. Sitä ennen Lautner nähdään mm. blockbuster-elokuvissa Valentine’s Day (12.2.) ja Twilightin kolmannessa osassa nimeltään Epäilys (2.7.)

Lue myös: Cruise/Lautner pari olikin uutisankka! (08.01.)

Lähde: Examiner.com
Kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202