UUTISET
Grisham myi Testamenttinsa
Julkaistu 23.06.2009 13:01 | Päivitetty 23.06.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Oikeuslaitosten salamyhkäisiin kuvioihin erikoistunut bestseller-kirjailija John Grishamin kymmenen vuoden panttaus on päättynyt. Grisham myi vihdoin Testamentti (1999) nimisen kirjansa elokuvaoikeudet 821 Entertainment Groupille. Tarkkaa kauppasummaa ei paljastettu, mutta Varietyn tietojen mukaan Grisham ei pääse lähellekään takavuosiensa unelmakauppaa On aika tappaa -kirjansa oikeuksista, josta vuonna 1996 maksettiin peräti kuusi miljoonaa dollaria. Grishamin tilipussi saattaa tosin karttua, mikäli Testamentti päätyy tuottavaksi elokuvaksi.

Testamentti kertoo miljonääristä, joka jättää ahneat perillisensä nuolemaan näppejään ja testamenttaa omaisuutensa sademetsissä hyväntekeväisyystyötä tekevälle aviottomalle tyttärelleen. Omaisuudesta alkaakin armoton oikeustaistelu.

Tarkempia tuotantotietoja ei Testamentista ole julkisuuteen kerrottu.

Lähde ja kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202