UUTISET
Green Hornet taas vaikeuksissa: Cage lähti
Julkaistu 10.09.2009 19:07 | Päivitetty 10.09.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Kassamagneetti Nicolas Cage, 45, on jättäytynyt pois The Green Hornet toimintaelokuvasta, joka on alunperin 30-luvulla suositun radiokuunnelman “uusfilmatisointi”. Syyksi on ilmoitettu, ettei supertähti päässyt sovintoon Sony Picturesin kanssa.

Green Hornetin tuotannossa on ollut jo useita vastoinkäymisiä. Ensin lähti lätkimään ohjaaja Stephen Chow. Kun kuvauksia pitkän lykkäyksen jälkeen päästin aloittelemaan, päätähti Cage (kuvassa) perui tulonsa.

Elokuvan tuottajat ovat silti toiveikkaita: ensi-iltaa olisi edelleen tarkoitus viettää ensi vuoden joulukuussa. Asiantuntijoiden mukaan tämä ei tule toteutumaan. Cagen lähdön jälkeen tähtikaartiin jää kuitenkin nippu kovia nimiä kuten Cameron Diaz, Seth Rogen ja kasaritähti Edward James Olmos. Ohjauksesta vastaa nykyisellään kehuttu Michel Gondry.

Nicolas Cage ilmoitti samantien uudesta projektista: hänet on kiinnitetty Roger Donaldsonin tulevaan trilleriin The Hungry Rabbit Jumps.

Lähde: Movieweb
Kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202