UUTISET
Gore Verbinski sai tarpeekseen piraateista
Julkaistu 08.04.2009 15:03 | Päivitetty 13.09.2009 23:11
sielua
Kirjoittanut:

Kolme ensimmäistä Pirates of the Caribbean elokuvaa ohjannut Gore Verbinski (kuvassa) on ilmoittanut saaneensa tarpeeksi merirosvoilusta. Disneylle ja tuottaja Jerry Bruckheimerille lähettämässään tiedotteessa Verbinski kertoo keskittyvänsä jatkossa muihin projekteihinsa, etunenässä sci-fi toimintaan nimeltä Bioshock.

Piraattisarjalle etsitäänkin nyt uutta luotsaajaa. Pääosan jatkajaksi on jo aiemmin lupautunut Johnny Depp. Virallisesti Pirates of the Caribbean sarjan nelososa ei ole vielä saanut Disneylta vihreää valoa, mutta peräti 2,6 miljardia tahkonneen sarjan neljäs tuleminen lienee vain ajan kysymys, tosin Verbinskin kieltäytyminen saattaa hyvinkin sotkea aikataulut. Alustavasti julkaisuajankohdaksi on kuitenkin uumoiltu loppuvuotta 2010. Todennäköisimmin ensi-ilta on kuitenkin vasta vuonna 2011 tai 2012 mikäli uuden käskyttäjän etsiminen venyy.

Lähde ja kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202