UUTISET
Frendit-elokuva tulossa
Julkaistu 28.09.2009 05:05 | Päivitetty 27.09.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Frendeissä 131:ssä jaksossa kahvilanpitäjä Guntheria näytellyt James Michael Tyler on vahvistanut lehdistölle, että yltiösuosittuun tv-sarjaan perustuva täyspitkä elokuva on suunnitteilla.

“Frendit-elokuva on todellakin tulossa. Olen säännöllisesti yhteydessä sarjassa näytelleisiin ystäviini, jotka hekin ovat kiinnostuneita. Minä olen ilmanmuuta mukana. Toivottavasti pystymme elokuvalla tekemään kunniaa itse sarjalle”, Tyler kertoo.

Tv-sarjan kehittäjät, David Crane ja Marta Kauffman, ovat huhujen mukaan jo aloittaneet elokuvan valmistelut.

Frendit pyöri televisiossa peräti kymmenen kauden ajan vuosina 1994-2004. Sarjan uusinnatkin keräävät hurjia katsojalukuja ympäri maailmaa. Sarjaan perustuvasta elokuvasta on kuiskuteltu jo vuosia, mutta päätähdet (David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ja Matthew Perry) ovat toistuvasti joko asian kiistäneet tai muuten vain vältelleet aihetta.

Lähde: WENN
Kuva: Warner Bros

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202