UUTISET
Fox: Alienia ei tule, ellei Ridley ohjaa
Julkaistu 10.06.2009 11:11 | Päivitetty 10.06.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Elokuvajätti Twentieth Century-Fox on Entertainment Weekly verkkojulkaisun mukaan asettanut uutta Alienia puuhasteleville Scottin veljeksille (Ridley ja Tony) ukaasin: esiosaa, tai mitä ikinä nyt suunnitelmien alla Alien-saagassa mahtaakin olla, ei tule ellei veljeksistä vanhin, eli Ridley (kuvassa), ohjaa elokuvaa itse.

Scottien omissa suunnitelmissa olisi ainoastaan toimia uuden Alien seikkailun tuottajina. Ohjaajan jakkaralle veljesten olisi tarkoitus istuttaa vielä varsin tuntematon kyky, Carl Erik Rinsch, joka on ennestään puuhastellut lähinnä mainosten parissa. Tämä ei siis EW:n Foxilta saamien vihjailujen mukaan käy laatuun. Scottit eivät ole pyynnöistä huolimatta kommentoineet uutista.

Ridley Scott ohjasi aikoinaan ensimmäisen Alienin, James Cameron toisen, David Fincher kolmannen ja heikoimmin menestyneen neljännen osan luotsasi Jean-Pierre Jeunet.

Lähde: Entertainment Weekly
Kuva: AlloCiné

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202