UUTISET
Foster ja Gibson jälleen yhteiseen projektiin
Julkaistu 11.07.2009 13:01 | Päivitetty 11.07.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Hollywoodin kestosuosikit Jodie Foster, 46, ja Mel Gibson, 53, tekevät pitkästä aikaa yhteisen elokuvan. Edellisen kerran kaksikko nähtiin yhdessä komediassa nimeltä Maverick, jonka ensi-illasta on jo ehtinyt vierähtämään 15 vuotta. Uusi elokuva on nimeltään The Beaver eli suomeksi Majava.

Mielenkiintoiseksi Majavan tekee se, että ohjauksesta vastaa Foster itse. Viimeksi Foster käskytti elokuvaa 14 vuotta sitten. Majava on myös pienen budjetin elokuva (18-20 miljoonaa dollaria) ja tuottajat eivät ole sulkeneet pois sitäkään vaihtoehtoa, että rahoitus hankitaan kokonaisuudessaan isojen studioiden ulkopuolelta.

Majavassa Gibson näyttelee masentunutta aviomiestä, joka löytää lohtua aina pistäessään käteensä majava-käsinuken. Foster näyttelee sivuosassa Gibsonin vaimoa. Julkaisuaikataulu on vielä avoin, mutta todennäköisimmin Majava valmistunee vielä ensi vuoden aikana.

Lähde: Variety
Kuva: Universal Pictures (Jodie Foster elokuvassa Inside Man, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202