UUTISET
Filmgoer arvioi kaikki viikonlopun ensi-illat
Julkaistu 11.02.2010 21:09 | Päivitetty 11.02.2010 21:09
sielua
Kirjoittanut:

Ystävänpäivä – Romanttisten komedioiden konkarin Garry Marshallin ohjaama, Hollywood-tähdillä ryyditetty kliseinen kollaasi amerikkalaisista Ystävänpäivän huumassa ja ahdingossa. Rooleissa muun muassa Julia Roberts, Anne Hathaway, Jennifer Garner ja Ashton Kutcher. Lue koko arvostelu.

The Wolfman – Vuoden 1941 kauhuklassikon uudelleenfilmatisoinnissa Benicio Del Toro esittää miestä, joka metsästää hänen veljensä surmannutta petoa. Kun hän itsekin joutuu hyökkäyksen kohteeksi, alkaa salaisuus rakkaan veljen kuoleman ympärillä paljastua. Lue koko arvostelu.

Percy Jackson salamavaras – Kirjaan perustuva fantasiaseikkailu yhdistää antiikin jumaltarut ja iPod-sukupolven. ADHD:sta ja lukihäiriöstä kärsivä 17-vuotias Percy on vasta saanut kuulla olevansa Poseidonin jälkeläinen, kun häntä jo syytetään Zeuksen salaman varastamisesta. Väärinkäsityksen korjatakseen poika matkaa aina Haadeksen tykö manalaan asti. Lue koko arvostelu.

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras – Mari Rantasilan ohjaama vauhdikas kokoperheen elokuva vie katsojan Risto Räppääjän maailmaan. Kesäloma on alkanut ja Risto saanut lahjaksi uuden hienon polkupyörän. Kun pyörä kuitenkin katoaa, lähtee Risto yhdessä parhaan kaverinsa Nellin kanssa selvittämään mysteeriä. Lue koko arvostelu.

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202