UUTISET
Elm Street sai täydennystä
Julkaistu 09.04.2009 09:09 | Päivitetty 09.04.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Vuoden 1984 kulttikauhuilun Painajainen Elm Streetillä uusintaversio on jälleen uutisotsikoissa. Kauhupätkien uudelleenlämmittelyihin erikoistunut tuotantoyhtiö Platinum Dunes (mm. Friday the 13th, Liftari) on paljastanut, että tv-sarja Veronica Marsissa näytellyt Kyle Gallner on Elm Streetin remaken uusin kiinnitys.

Aiemmin on uutisoitu, että alkuperäisenä kauhuikonina, Freddy Kruegerina, esiintynyttä näyttelijä Robert Englundia ei nähdä Platinum Dunesin uusversion pääosassa, vaan rooli menee Jackie Earle Haleylle (Watchmen, Semi-Pro).

Platinum Dunes, jonka taustalla vaikuttaa mm. Michael Bay, on toivonut Elm Streetin uusintaversion ohjaajaksi musiikkivideoiden parissa kunnostautunutta Samuel Bayeria. Varmaa on kuitenkin se, että Wes Cravenin alunperin luomiin hahmoihin perustuvan käsikirjoituksen tekee mm. Wolfin (1994) ja Doomin (2005) rustannut Wesley Strick.

Suunnitelmien mukaan Painajainen Elm Streetillä saa ensi-iltansa vuonna 2010.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202