UUTISET
Ei mahda mitään, American Pie 7 tulossa
Julkaistu 15.04.2009 17:05 | Päivitetty 15.04.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Hyvää lypsylehmää on ihan turha teuraaksi viedä. Tämä on todettu myös Universalilla, joka julkaisee jo seitsemännen osan teinihassuttelusta American Pie. Tuleva tekele on nimetty virallisesti “American Pie Presents Book of Love” muotoon.

Elokuvan “suurin” tähti on Tara Reid, joka palaa Vicky Lathumin rooliin. Viimeksi hän maisteli piirakkaa osissa 1 ja 2. Sittemmin Reidin ura on polkenut paikallaan ja neito on ollut tapetilla uhmakkaista elämäntavoistaan. Reidin uudet rintavarustuksetkaan eivät ole juurikaan uraan vauhtia tuoneet.

Myös toinen alkuperäinen American Pie-tähti, kaikissa aiemmissakin osissa näytellyt Eugene Levy, on jo aiemmin lupautunut mukaan myös seitsemänteen koitokseen.

Rakkauden kirjan lukuhetket ohjaa suhteellisen tuntematon John Putch. Seitsemättä osaa ei nähdä teattereissa, vaan komedian on määrä päätyä suoraan DVD hyllyihin jo tämän vuoden puolella.

Lähde: Celeb9.com

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202