UUTISET
Eastwood ja Damon jatkavat yhteistyötä
Julkaistu 19.09.2009 13:01 | Päivitetty 19.09.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Veteraaniohjaaja Clint Eastwood jatkaa yhteistyötä näyttelijä Matt Damonin kanssa myös jatkossa: loppusyksystä tuotantoon lähtee yliluonnollinen trilleri nimeltä Hereafter. Kaksikkohan viimeistelee parhaillaan Nelson Mandelasta kertovaa elämäkertadraamaa Invictus, jossa Eastwood vastaa ohjauksesta ja Damon näyttelee Mandelan kanssa ystävystyvää rugby-tähteä. Invictus saa ensi-iltansa joulukuussa.

Hereafterissa Eastwood jatkaa yhä kameran takana ja Damon näyttelee pääosan. Käsikirjoitus on jo tilattu Peter Morganilta, jonka käsialaa ovat myös mm. viime vuonna ilmestynyt Frost/Nixon ja vuonna 2011 ensi-iltaan tuleva uusi Bond-seikkailu.

Hereafterin tuottajiksi on nimetty niinikään kova tiimi, johon kuuluvat Eastwoodin itsensä lisäksi mm. Robert Lorenz, Kathleen Kennedy, Steven Spielberg ja Frank Marshall. Hereafterin pitäisi näillä näkymin olla purkissa vuoden 2010 loppupuolella.

Lähde: The Hollywood Reporter
Kuva: Warner Bros (Clint Eastwood elokuvassa Gran Torino, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2023
ISSN 1798-7202