UUTISET
DVD/Blu-ray-arviossa Wallander: Varas
Julkaistu 14.10.2009 09:09 | Päivitetty 13.10.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

Elokuvassa Wallander: Varas (2009) Ystadin asuinlähiön rauhaa häiritsevät röyhkeät varkaudet. Paikallisten asukkaiden maltti on kovalla koetuksella, sillä poliisi on murtosarjan edessä voimaton. Viimeisenä keinonaan asukasyhdistyksen puuhamiehet päättävät lähteä itse katupartioon ja pääsevätkin pian puolalaisen varkaan jäljille. Seuraavana päivänä puolalainen perheenäiti marssii poliisiasemalle kertomaan miehensä kadonneen kuin tuhka tuuleen. Kurt Wallanderin katse kohdistuu kansalaispartion miehiin, jotka kuitenkin vannovat tietämättömyyttään. Elokuvan arvioineen Lasse Lepolan mukaan vuoden 2009 Wallander-sarjan neljäs osa on takuuvarmaa ruotsalaista dekkaria pienehkön notkahduksen (Kuriiri) jälkeen.

Kuva: FS Film.

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202