UUTISET
Denzel Washington: Travolta surusta sekaisin
Julkaistu 30.05.2009 17:05 | Päivitetty 30.05.2009 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijätähti Denzel Washington on kertonut medialle, että hänen hyvä ystävänsä, kollega John Travolta (mm. Face/Off ja Pulp Fiction) on yhä surusta sekaisin menetettyään poikansa. Washington puhui muutama viikko takaperin pitkään Travoltan (kuvassa) kanssa puhelimessa, tai oikeastaan puheet hoiti lähinnä Travolta.

“Hänen surutyönsä kestää vielä pitkään” liikuttunut Washington totesi. “Mitä siihen voi mennä sanomaan? Pitää vain kuunnella ja olla tukena. Hän on hieno mies.”

Travoltan 16-vuotias Jett poika kuoli perheen Bahaman lomalla tammikuussa. Pojan kerrottiin saaneen jonkinasteisen sairaskohtauksen. Paikallisten viranomaisten mukaan kuolinsyy olisi kuitenkin ollut isku päähän, jonka Jett sai kaaduttuaan sairaskohtauksen aikana.

Travolta on palannut tragediasta huolimatta elokuvien pariin. Travoltalta on tulossa peräti kaksi ensi-iltaa vielä tämän vuoden puolella: ensin odotettu Tony Scottin ohjaama Pelham 1,2,3 uusintafilmatisointi, joka starttaa Suomen valkokankailla heinäkuun lopussa. Seuraavaksi vuorossa on perhekomedia Old Dogs, joka saapuu Suomeen joulupäiväksi.

Lähteet: PEOPLE.com ja IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202