UUTISET
Denzel Washington: Travolta surusta sekaisin
Julkaistu 30.05.2009 17:05 | Päivitetty 30.05.2009 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijätähti Denzel Washington on kertonut medialle, että hänen hyvä ystävänsä, kollega John Travolta (mm. Face/Off ja Pulp Fiction) on yhä surusta sekaisin menetettyään poikansa. Washington puhui muutama viikko takaperin pitkään Travoltan (kuvassa) kanssa puhelimessa, tai oikeastaan puheet hoiti lähinnä Travolta.

“Hänen surutyönsä kestää vielä pitkään” liikuttunut Washington totesi. “Mitä siihen voi mennä sanomaan? Pitää vain kuunnella ja olla tukena. Hän on hieno mies.”

Travoltan 16-vuotias Jett poika kuoli perheen Bahaman lomalla tammikuussa. Pojan kerrottiin saaneen jonkinasteisen sairaskohtauksen. Paikallisten viranomaisten mukaan kuolinsyy olisi kuitenkin ollut isku päähän, jonka Jett sai kaaduttuaan sairaskohtauksen aikana.

Travolta on palannut tragediasta huolimatta elokuvien pariin. Travoltalta on tulossa peräti kaksi ensi-iltaa vielä tämän vuoden puolella: ensin odotettu Tony Scottin ohjaama Pelham 1,2,3 uusintafilmatisointi, joka starttaa Suomen valkokankailla heinäkuun lopussa. Seuraavaksi vuorossa on perhekomedia Old Dogs, joka saapuu Suomeen joulupäiväksi.

Lähteet: PEOPLE.com ja IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202