UUTISET
Dennis Hopperin terveys reistailee
Julkaistu 01.10.2009 10:10 | Päivitetty 01.10.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Veteraanitähti Dennis Hopper, 73, on kiidätetty keskiviikkona sairaalaan hengitysmaski naamansa ympärillä. Eri lähteiden mukaan Hopper olisi valitellut vatsakipuja. Asiantuntijoiden mukaan kyseessä saattaisi olla tavallista voimakkaampi flunssa. Hopperin tiedottaja on vahvistanut, että näyttelijä/ohjaaja on sairaalassa, mutta ei suostunut kertomaan syytä. Sairastumisen vuoksi Hopper on joutunut perumaan useita työtehtäviään.

Hopper on ehkä parhaiten tunnettu vuoden 1969 ohjauksestaan Easy Rider, jossa hän näytteli myös pääosan yhdessä Peter Fondan kanssa. Viimeaikoina Hopper on ollut mukana tv-sarjoissa, joista mainitsemisen arvoisia ovat mm. Suomessakin nähdyt Crash, Pentagon ja 24.

Lähde: WENN
Kuva: Lionsgate Television

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202