UUTISET
Christopher Lee Antti Jokisen elokuvaan
Julkaistu 09.05.2009 15:03 | Päivitetty 14.06.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Veteraaninäyttelijä Christopher Lee on kiinnitetty Antti Jokisen tulevaan kauhutrilleriin. The Resident -nimellä aiemmin kulkeneen elokuvan titteli on nykyään The Invasion of Privacy, ja sen muissa osissa nähdään ainakin kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank (Boys Don’t Cry, Million Dollar Baby) ja Jeffrey Dean Morgan (Tuplamorsian, TV-sarja Greyn Anatomia).

Leelle sopimus merkitsee paluuta elokuvan taustalla toimivan Hammer Films-tuotantoyhtiön talliin. 1960- ja 1970-luvuilla mies tähditti lukuisia yhtiön tuottamia kauhuelokuvia, ja yhteistyö muistetaan erityisesti klassikon maineen saaneesta Muumion kostosta sekä legendaarisesta Dracula-elokuvien sarjasta. Vaihtelevanlaatuisia kauhuleffoja 1980-luvulle asti julkaissut studio on vuosien hiljaiselon jälkeen hakemassa uutta nostetta rahoittajien tuella, tähdäten kenties takaisin huippuvuosiensa tasolle.

The Invasion of Privacy kertoo nuoresta lääkäristä (Swank), joka muuttaa eron seurauksena loftiasuntoon Brooklyniin. Nainen huomaa kuitenkin pian, että hänen vuokraisäntänsä on muodostanut vaarallisen pakkomielteen uutta asukkia kohtaan.

Jokiselle, joka on aiemmin ohjannut musiikkivideoita mm. Kornille ja Nightwishille, The Invasion of Privacy on melkoinen haaste. Se on miehen ensimmäinen täyspitkä vieraskielinen elokuva, ja laadukkaalla näyttelijäkaartilla onnistuminen voisi poikia lukuisia uusia työmahdollisuuksia.

Lähde: The Hollywood Reporter
Kuva: WireImage

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202