UUTISET
Chevy Chase palasi suosikkirooliinsa
Julkaistu 20.11.2009 14:02 | Päivitetty 20.11.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Kasari- ja ysärikomedioiden kiistaton tähti Chevy Chase, 66, on palannut ikimuistoisimman roolinsa pariin, ainakin pieneksi hetkeksi. Vacation -päätteisissä komedioissa Clark Griswoldina naurattanut koomikko piipahti purkittamassa lomamökkejä vuokraavalle yritykselle tv-mainoksen, jossa hän esiintyy tunaroivan perheenisän tamineissa. Chasen kanssa mainoksessa nähdään myös Vacation-komedioissa vaimoa esittänyt Beverly D’Angelo.

Chase (kuvassa) teki aikoinaan neljä Vacation-komediaa, joista suosituimmaksi nousi jouluaiheinen Christmas Vacation (1989) joka Suomessa tunnetaan nimellä Joulupuu on kärvennetty.

“Ihmiset tivaavat koko ajan, että koska minut nähdään uudessa Vacation-leffassa, joten luulenpa, että tämä mainos tyydyttää pahimman nälän hetkeksi”, Chase vitsaili tuttuun tapaansa.

Warner Bros on aiemmin ilmoittanut, että se aikoo tehdä Vacations-elokuville jatkoa, joissa juoni pyörii aikuiseksi kasvaneen pojan, Rusty Griswoldin, ympärillä. Myös Chasea ja D’Angeloa on kuumeisesti yritetty suostutella mukaan.

Lähde: Moviehole
Kuva: Sandrew Metronome (Chevy Chase elokuvassa Joulupuu on kärvennetty, 1989)

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202