UUTISET
Chevy Chase palasi suosikkirooliinsa
Julkaistu 20.11.2009 14:02 | Päivitetty 20.11.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Kasari- ja ysärikomedioiden kiistaton tähti Chevy Chase, 66, on palannut ikimuistoisimman roolinsa pariin, ainakin pieneksi hetkeksi. Vacation -päätteisissä komedioissa Clark Griswoldina naurattanut koomikko piipahti purkittamassa lomamökkejä vuokraavalle yritykselle tv-mainoksen, jossa hän esiintyy tunaroivan perheenisän tamineissa. Chasen kanssa mainoksessa nähdään myös Vacation-komedioissa vaimoa esittänyt Beverly D’Angelo.

Chase (kuvassa) teki aikoinaan neljä Vacation-komediaa, joista suosituimmaksi nousi jouluaiheinen Christmas Vacation (1989) joka Suomessa tunnetaan nimellä Joulupuu on kärvennetty.

“Ihmiset tivaavat koko ajan, että koska minut nähdään uudessa Vacation-leffassa, joten luulenpa, että tämä mainos tyydyttää pahimman nälän hetkeksi”, Chase vitsaili tuttuun tapaansa.

Warner Bros on aiemmin ilmoittanut, että se aikoo tehdä Vacations-elokuville jatkoa, joissa juoni pyörii aikuiseksi kasvaneen pojan, Rusty Griswoldin, ympärillä. Myös Chasea ja D’Angeloa on kuumeisesti yritetty suostutella mukaan.

Lähde: Moviehole
Kuva: Sandrew Metronome (Chevy Chase elokuvassa Joulupuu on kärvennetty, 1989)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202