UUTISET
Charlien enkeli kuoli
Julkaistu 25.06.2009 20:08 | Päivitetty 25.06.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

1970-luvun hittisarjassa Charlien Enkelit näytellyt Farrah Fawcett on kuollut tänään 25.6. Kaliforniassa. Fawcett oli 62-vuotias.

Aiemmin päivällä uutisoimme, että Fawcett oli kiidätetty teho-osastolle: edes näyttelijättären lähipiiri ei enää tuolloin uskonut Fawcettin elävän kauaa. Näyttelijättären kotisivuille ilmestyi myös maininta, että “Farrah sai viimeisen voitelun”.

Fawcettilla diagnosoitiin syöpä kolmisen vuotta sitten, jonka jälkeen tiedot hänen terveydentilastaan vaihtelivat. Viime helmikuussa Fawcett kuitenkin ilmoitti julkisesti kuolevansa syöpään.

Charlien Enkelit tv-sarjan lisäksi Fawcett näytteli monissa elokuvarooleissa. Hän myös kohahdutti fanejaan poseeraamalla miestenlehti Playboyn sivuilla 48 vuoden iässä. Fawcettin viimeiseksi roolisuoritukseksi jäi vuonna 2004 valmistunut komedia The Cookout.

Lue myös: Farrah Fawcett 1947-2009 (englannin kielinen sivu, IMDB)

Lähde ja kuva: Hollyscoop

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202