UUTISET
Charlie Sheen tekee comebackin Wall Streetille
Julkaistu 09.09.2009 20:08 | Päivitetty 09.09.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

Odotettu uutinen: vuoden 1987 Wall Street draamassa pyrkyrimeklaria hienosti esittänyt Charlie Sheen, 44, nähdään myös jo tuotannossa olevassa jatko-osassa. Sheen (kuvassa) uusii Buddy Fox-roolinsa, mutta ei tiettävästi nouse cameo-esiintymistä kummoisempaan osaan.

Mistään vaihtorahasta Sheen tuskin Wall Streetille piipahtaa, sillä hän nettoaa jo muutenkin sievoisia summia menestyksekkäästi tv:n puolella pyörivästä Miehenpuolikkaat-komediasarjastaan. Sheenin kiinnittäminen huikeaan tähtipalettiin on kuitenkin tuottajilta fiksu veto, joka taannee maksavan yleisön kiinnostuksen.

Jatko-osan päätehtävät hoitavat tällä kertaa Michael Douglas, Shia Labeouf, Carey Mulligan, Frank Langella, Susan Sarandon ja Josh Brolin. Elokuva saa ensi-iltansa ensi keväänä.

Lue myös: Wall Street 2 kuhisee tähtiä (27.08.)

Lähde: Film Junk
Kuva: Warner Bros

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202