UUTISET
Carradinen kuolema ei itsemurha
Julkaistu 11.06.2009 22:10 | Päivitetty 03.07.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Viimeisin uutinen viikko sitten Thaimaasta kuolleena löydetystä näyttelijä David Carradinesta kertoo, että itsemurhan mahdollisuus on nyt saatu suljettua pois. Tieto saatiin tänään Yhdysvaltain maaperällä suoritetun toisen ruumiinavauksen jälkeen.

Ruumiinavauksen tehnyt tri Michael Baden antoi lyhyen lausunnon: “Carradinen kuolema ei ollut itsemurha. Tarvitsemme vielä lisätietoja, kuten myrkkyseulan tulokset Thaimaasta, jotta voisimme määrittää tarkan kuolinsyyn ja tavan.”

Julkisuudessa on jo ehditty spekuloimaan kuolinsyyllä. Suosituin teoria on, että Carradine kuoli pieleen menneen seksileikin seurauksena. Teoriaa tukee kaksi faktaa: Thaimaan viranomaisten mukaan näyttelijä kuoli hapen puutteeseen ja Carradine tiedettiin innokkaaksi seksileikkien harrastajaksi.

Tarkempien tutkimusten valmistumiseen saattaa mennä vielä parikin viikkoa, muistuttavat asiantuntijat. Tutkimusten hidas eteneminen myös tietää sitä, ettei vielä voida sanoa milloin näyttelijä päästään laskemaan haudan lepoon.

David Carradinen veljekset, Keith ja Robert Carradine, antoivat myös uutistoimisto AP:lle tiedotteen, jossa he kiittivät vaikeana aikana saamastaan tuesta.

Lue myös: David Carradine löydetty kuolleena (04.06.2009) Asianajaja: Carradine murhattiin (08.06.2009)

Lähde: The Insider
Kuva: Nordisk Film (David Carradine elokuvassa Kill Bill 2)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202