UUTISET
Cameronin 3D-tekniikka meni kaupaksi
Julkaistu 24.08.2009 12:12 | Päivitetty 24.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

James Cameronin joulukuussa ensi-iltansa saavaa 3D-seikkailu Avataria on kuvattu kehittyneemmällä kolmiuloitteisuustekniikalla. Ilmeisesti jälki on vakuuttanut, sillä tekniikka on saatu kaupaksi myös toiseen valmisteilla olevaan elokuvaan nimeltä Sanctum.

Alister Griersonin ohjaama seikkailu sijoittuu veden alle ja sen pitäisi huhujen mukaan olla käsikirjoittaja Andrew Wightin omasta elämästä poimittu tosikertomus sukeltajaryhmästä, jotka jäivät loukkuun vedenalaiseen luolastoon.

3D-kauppojen suurin syy ei kuitenkaan liene itse tekniikka, vaan hyvä suosittelija: Cameron itse nimittäin häärii Sanctumin päätuottajana. Leffaa lähdetään purkittamaan vuoden lopulla ja valmista katsottavaa pitäisi IMDB:n mukaan olla vuonna 2012.

Lähde: Variety
Kuva: FS Film (Avatar, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202